Első helyen a kézhigiéné terén: GOJO – PURELL rendszer

Rohanó világunk veszélyei

Általános tapasztalat, hogy globalizált világunkban egy járvány szinte pillanatok alatt éri el a bolygó bármely pontját. Mindez annak ellenére történik így, hogy a fertőző megbetegedések nagy része egy egészen egyszerű folyamattal, a higiénikus kézmosással megelőzhető lenne. A megfelelő kézhigiénia különösen fontos azokban az intézményekben, ahol gyermekneveléssel, betegellátással, élelmiszerekkel foglalkoznak. Elég, ha csak az MRSA baktériumra gondolunk, amelyet akár tünetmentes személyek is hordozhatnak, így mindenféle előjel nélkül válhatunk áldozatává.

Amerika egy karnyújtásnyira

A Green Clean Kft. eltökélt szándéka, hogy a kézfertőtlenítés terén a legmagasabb minőségű termékeket biztosítsa ügyfelei számára. Emiatt készletről folyamatosan elérhetőek a piacvezető GOJO habszappanok illetve PURELL kézfertőtlenítő patronok és adagolóik.

A családi vállalkozásként indult GOJO cég 1946 óta foglalkozik kézhigiénés termékek forgalmazásával, ezalatt az idő alatt pedig mind a szappanok mind az adagolók tekintetében élen járt a technológiai fejlesztések terén (zárt, teljesen higiénikus patronok, érintésmentes adagolás). Ennek a folyamatos innovációnak az eredménye a PURELL kézfertőtlenítő rendszer is, amelyet 1988-ban kizárólag az egészségügyi intézmények felhasználására hoztak létre. Hatalmas sikerének köszönhetően 1997-től kezdve a háztartások számára is elérhetővé tették. A hétköznapi felhasználás terén rövid időn belül olyannyira népszerűvé vált, hogy az Egyesült Államokban a kézfertőtlenítő kifejezés helyett manapság már a PURELL szót használják.

Mitől lett #1?

A GOJO – PURELL brand titkát nehéz röviden összefoglalni, hiszen a termékek rengeteg eltérő igényt elégítenek ki. Egyrészt nagyon gazdaságosak, tehát a patronok esetében előre lehet kalkulálni a használatok számát, ráadásul minden egyes adag egyben bőséges mennyiséget is jelent. Továbbá teljesen steril körülmények között lehet használni, hiszen a patronokban a folyadék nem szennyeződhet. A PURELL kézfertőtlenítő gél esetében ráadásul az összetétel úgy lett kialakítva, hogy mindenféle kórokozó ellen védelmet biztosít (baktericid, fungicid, virucid, mikobaktericid). Mindezek mellett mivel a termékek bőrápolót tartalmaznak, így használat után kellemes lágy érzést biztosítanak a bőrnek.

Egy kis technológia

A GOJO higiénés termékei két különböző üzemeltetési formában, manuális és érintésmentes adagolással érhetőek el. Felszerelési hely szempontjából fontos, hogy akadnak olyan helyek, ahol a vízzel való érintkezés miatt elektromos készülék felhelyezése nem javasolt. Mindezek mellett természetesen vannak olyan termékek, amelyeket közösségi és olyanok amelyeket inkább elegáns környezetbe érdemes felhelyezni.

Manuális (nyomógombos) rendszerből az FMX illetve ADX adagolású termékek érhetőek el. Mindkét struktúra felszerelhető fertőtlenítő gél, habszappan, tusfürdő és sampon patronokkal is. Az ADX rendszerben elhelyezhetőek továbbá a HAND MEDIC professzionális bőrápoló kézkrém patronjai.

Továbbá külön ki kell emelni az ipari felhasználásra készült habköves kézmosó családot, amelynek tagjai a PRO 2000 adagoló segítségével különböző alkalmazási területekhez speciálisan lettek kifejlesztve.

Érintésmentes technológia választása esetén a TFX illetve az LTX rendszer érhető el. A TFX struktúra inkább közösségi felhasználásra javasolt, ezáltal kevésbé elegáns, míg a legújabb LTX rendszer dekoratív tervezésével a legmagasabb elvárásoknak is megfelel, ráadásul olyannyira gazdaságos, hogy elemei 5-7 évig is működőképesek!

Összefoglalva tehát ha otthoni vagy munkahelyi higiénére keres tökéletes megoldást, látogasson el a www.greenclean.hu weboldalra és válassza ki az Önnek megfelelő készítményt!